Sunday, June 05, 2005

اتوبوس اصلاحات

كتاب "زندگی من " که خاطرات هیلاری کلینتون از بدو تولد تا سناتوری نیویورک بود را می‌خواندم در قسمتی از کتاب که مربوط به تبلیغات ریاست جمهوری بیل کلینتون بود به طرح جالبی برای تبلیغات ریاست جمهوری اشاره شده بود.
گفته بود که اتوبوسی را کرایه کرده‌اند و به همراه ال گور ( معاون اول کلینتون) و همسر ال گور برای تبلیغات و سخنرانی دور آمریکا را گشته‌اند. در بین راه علاوه بر شهرهای بزرگ هر گروه کشاورز و شهرک نشین سر راهی که از اتوبوس تبلیغات استقبال می‌کرد در برنامه پیش‌بینی نشده تبلیغات و سخنرانی و صحبت رو در رو قرار می‌گرفت.
مسئولان آمار گیری این صحبت رو در رو و اتوبوس انتخابات را بهترین نوع تبلیغ دانستند که باعث بالا رفتن تعداد رای‌ها شده.
امروز که دکتر معین برای دومین بار به کرمانشاه آمده بود از همین روش اتوبوسی الهام گرفته بود.
" اتوبوس اصلاحات" از استان خوزستان به ایلام و به کرمانشاه آمده بود. در بین راه شهرهای کوچک بین راه و عشایر استقبال گرمی از دکتر معین داشتند و بارها در جاده ایستاده بودند و دکتر معین با همه صحبت و احوالپرسی کرده بود.
ای کاش
ای کاش از دومین برگ برنده در رای گیری هم می‌توانست استفاده کند. در همین کتاب خاطرات هیلاری کلینتون از سخنرانی‌های موثر همسر کاندیداها و تاثیر بالای آن بر بقیه مردم مخصوصا زنان خیلی صحبت شده.
چه می‌شد اگر ما هم بانوی اول داشتیم ( یکی نیست بگه وزیر زن هم نداریم چه رسد به...)
خانواده کاندیداها مخصوصا همسران و فرزندان با تایید و همراهی شوهر و پدرشان باعث بالا رفتن اعتماد عمومی و رای بیشتر می‌شوند.
حالا این ریاست جمهوری آمریکا به کنار
اگر در صدر اسلام هم نگاه کنیم فاطمه زهرا (س) برای دفاع از حضرت علی (ع) خطبه‌های کوبنده‌ای داشتند یا عایشه برای
خون‌خواهی عثمان و جنگ جمل و... چه رفتار و گفتاری داشته. مگر ما در جمهوری اسلامی که پیرو اسلام است زندگی نمی‌کنیم؟
به نظر من فردی که قرار است یک جامعه را اداره کند برای اولین تبلیغاتش باید نشان دهد که چقدر در خانواده‌ی خودش به همسر و
فرزندانش بها می‌دهد در ضمن ارتباط خانوادگی با جامعه‌ای که از خانواده‌های متعدد تشکیل شده حس نزدیکی را القا می‌کند که باعث اعتماد مردمی می‌شود. صدها میتینگ و سخنرانی و پوستر قادر به برابری با این قدرت نیست.
چرا در کشور ما رییس جمهور فردی است بی‌همسر و بی‌فرزند؟
از غیرت مردان ایرانی است که همسرانشان در جامعه شرکت نداشته باشند؟
تمام کاندیداهایی که درباره حقوق برابر زن و مرد و شرکت بیشتر زنان در جامعه و حتی حضور زنان در هیئت دولت دم می‌زنند چرا از صحبت‌های همسرانشان ( که اغلب تحصیل کرده هستند و اهل فرهنگ) استفاده نمی‌کنند؟

نوشته‌هاي خوانندگان 2:

نوشته شده در تاريخ11:02 PMتوسط Anonymous Anonymous

خودت که جوابِ همه چي رو دادي. اين جا ايرانه و همين که حق رأي به جنسِ زن داده شده، خيلي به آقايانِ محترم فشار اومده. بايد کمي بگذره تا اين چيزا رو ملت بفهمن و از اون مهم تر «بپذيرن» :)

 
نوشته شده در تاريخ12:16 AMتوسط Anonymous Anonymous

یک سری مسائل هست که به مرور زمان و در اثر برداشت های اشتباه از اصول و قواعد دینی در ذهن توده ی مردم رسوخ کرده و مثل یک رسوب سنگی توی ذهن اونها جای گرفته که به این راحتی ها نمیشه اونو "رسوب زدایی "کرد.به نظر من حضور زن در اجتماع یک "باید" هست که باید توسط دستگاه های فرهنگی کشور به همه تفهیم بشه.البته اگه این "دستگاه های فرهنگی" خودشان این "باید" رو قبول داشته باشن!

 

Post a Comment

برگرد به صفحه اصلي